donderdag 20 februari 2020

Donderdag 20 februari 2020

Hallo

Vandaag kregen we het leuke nieuws te horen dat Finn grote broer is geworden. Welkom Moos! Proficiat aan de ouders!We knutselden dan vandaag ook een cadeautje voor Moos. We kleurden allemaal een flesje in. Deze werden dan op een groot blad gekleefd.

We gingen weer aan de slag vandaag met werken en spelen. De kinderen hebben stickers gekleefd om hun bulldozer werkje af te werken. Ze stempelden ook een muur in hun portfolio. Er werd gespeeld met de moeren en de bouten, de zachte blokken, de houten blokken, puzzels. De kinderen kregen vandaag ook de kans om eens te experimenteren met eierdozen. De kinderen vroegen zich eerst af wat dit was en wat ze er mee moesten doen. We probeerden hier ook huizen mee te bouwen. Door samen aan de slag te gaan, lukte het voor de kinderen ook om huizen te maken.

We zongen nog eens ons liedje, maar luisterden ook naar het verhaal dat Tobias mee bracht naar de klas.  'Slaap maar fijn, bouwterrein'. Alle kranen gingen om de beurt gaan slapen. De kinderen beginnen alle kranen al goed te kennen. Ze mochten zelf iedere keer zeggen welke kraan dit was.

Juf Veerle kwam de dag afsluiten bij ons. Ze had een leuk speeltje voorzien. Er werd een toren van 3 blokken gebouwd. De blokken hadden 3 verschillende kleuren. Er was één kleuter die de ogen moest dichtdoen en dan werd er een kleur veranderd van volgorde in de toren. De kinderen moesten de toren dan opnieuw maken.
Dit vonden ze super leuk!


Zo onze dag zit er al weer op. Foto's van vandaag? Klik hier.

Tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten