zaterdag 7 maart 2020

Vrijdag 6 maart 2020



Hallo

Het is al weer vrijdag. De week is voorbij gevlogen.

We hebben vandaag onze werkjes afgewerkt. We plakten het huisje van takken, schilderen ons huisje van steen (de baksteen). Natuurlijk werd er ook heel wat gespeeld vandaag.

De kinderen maakten kennis met wiskundige begrippen, maar dit gebeurde op een speelse manier. We gingen aan de slag met onze grote huis. Ik zei eerst een plaats waar de kleuter moest gaan staan. Hierna mochten de kinderen zelf op een plaats gaan staan en moest hij/zij zeggen waar hij stond.



Het einde van de dag kwamen we samen met de kikkertje en de visjes. We gingen allemaal samen naar de zaal en daar werd een poppenkast gespeeld. Varkentje wou nieuwe vriendjes maken, maar wou niet meer op de boerderij blijven. Hij besloot om naar de dierentuin te gaan en daar nieuwe vrienden te maken. Dit verliep niet zo goed. De dieren wilden geen vrienden zijn en varken wou terug naar de boerderij. Varkentje krijgt toch hulp van de verschillende dieren. Er zijn veel dieren die hem willen terugbrengen naar de boerderij, maar dit lukte niet even goed.
Uiteindelijk is varken toch terug geraakt op de boerderij en heeft er een goede vriend bij. (jachtluipaard)


Volgende week starten we met het project boerderij.

Foto's van vandaag.  Klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten